De opruimcoach in Alkmaar en omgeving
Gun jezelf een opgeruimd huis !

OPRUIMCOACH DAPHNE

Het schoot regelmatig door mijn hoofd dat het starten van een eigen bedrijf wel eens goed bij mij zou kunnen passen. ‘Maar ja, wat ga ik dan doen?’ dacht ik dan en vervolgens verdween dit idee weer voor een tijdje naar de achtergrond.

Ik organiseerde inmiddels bijna 20 jaar evenementen in Amsterdam. Daarnaast reisde ik heen en weer naar mijn woonplaats Alkmaar, runde een huishouden en gezin met drie kinderen, had een leuk sociaal leven, maar nam er nooit echt de tijd voor om eens te onderzoeken wat ik nou eigenlijk echt wilde.

Op een dag wist ik dat het klaar was. Ik zat in de trein onderweg naar mijn werk en nam een ingrijpende beslissing: ik nam ontslag. Op deze dag in september 2018 koos ik voor mezelf. Was dat makkelijk? Nee, zeker niet. Het afscheid nemen van mijn collega´s en het vaste werkritme viel me zwaar. Ik was de eerste tijd veel alleen, maakte elke dag een lange wandeling en ging thuis opruimen.

Het opruimen, het ontspullen, het versimpelen zorgde ervoor dat ik dingen op een rijtje kon zetten. Het vak 'opruimcoach / organizer' kwam op mijn pad en ik wist dat dit was waar ik ruimte voor had gemaakt. Ik sprong wederom in het diepe, deed de opleiding & begon voor mezelf. 

Waar ik mijn grote avontuur vol vertrouwen en met veel plezier startte, klanten mij begonnen te vinden, werden in september 2020 mijn zoon en vader ziek. In 2021 heb ik van allebei afscheid moeten nemen. Het grote loslaten was begonnen, mijn bedrijf stond op een laag pitje. Maar ook voelde ik al die tijd dat ik door wilde met mijn eigen bedrijf.

Ondanks het feit dat mijn pad anders liep dan ik van te voren bedacht had, maakt juist dit me heel bewust dat het leven niet te sturen is, maar dat je wel altijd ruimte kunt maken voor jezelf. Wil jij ervaren hoe fijn een opgeruimd huis is en wat voor veranderingen dit teweeg kan brengen, laat dan hier een bericht achter.

Een aanbeveling op Linkedin van een ex-collega die mooi aansluit op deze 'over mij pagina': 'Daphne is eerlijk, kritisch, sociaal, nieuwsgierig en open minded. Mensen vertrouwen Daphne snel. Ik kan Daphne van harte aanbevelen wanneer je op zoek bent naar iemand die goed contacten kan leggen en een nuchter en opgeruimd karakter heeft.'


 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn